Breinklas

Breinklas
breinklas

Eerst zien?

De breinklas is dé klas waar je zelf aan de slag gaat met je persoonlijke ontwikkeling. Wil je weten hoe dat werkt?

Download dan de eerste les gratis! Zonder verplichtingen.

Vind je het niets? Dan schrijf je gewoon weer uit, krijg je geen informatie meer van mij en gaan we ieder onze eigen weg.

Deze eerste les gaf mij een groot inzicht. Ik ben totaal anders gaan leven en ben nu gelukkiger dan ooit. Ik geef je graag de kennis die deze verandering bij mij teweeg bracht. Ik ben benieuwd wat het met jou doet. Als je dat wilt delen vind ik dat mooi.

Vrijheid

Vrijheid is een van de redenen om te kiezen voor ondernemen.

En toch kan ik me voorstellen dat je je gevangen voelt.

 • Gevangen door de crisis.
 • Gevangen door het leven dat je leidt door je eigen keuzes.
 • Gevangen door zorgen.
 • Gevangen door een deuk in je zelfvertrouwen.
 • Gevangen door je brein.
 • Gevangen door.... (vul voor jezelf in)

De invloed van uitdagende situaties op je brein

Wanneer de situatie uitdagend wordt is de kans groot dat je je zorgen gaat maken.
Wat gebeurt er in je brein als je je zorgen gaat maken?

Je brein is als een grote computer. Het kan alles maar iemand moet de commando’s geven.
Jij bent het commando van jouw brein.

Niemand anders!

Het is een feit dat als jij je zorgen maakt dat je brein dan op zoek gaat naar bewijzen voor deze bezorgdheid.
En ik garandeer je dat je brein bewijs gaat vinden. Je brein wordt door jouw gedachten in een staat van zijn gebracht en je belandt in een gedachtemolen van onzekerheid en zorgen. Het is als een commando op een computer, vraag je zorgen dan krijg je zorgen.

Gevangen zitten maar verlangen naar vrijheid

Dat je alleen maar andere commando’s aan jouw computer hoeft te geven klinkt misschien iets te eenvoudig voor je. Geloof me, ik snap heel goed hoe het voelt om ‘gevangen’ te zijn. Gevangen voelen terwijl je zo verlangt naar vrijheid. Ik ben een expert! Lees mijn boek Levend Dood en je weet wat ik bedoel.

Maar juist door die gevangenschap tegenover dat grote verlangen van vrijheid ben ik op zoek gegaan naar het geheim van het brein.

Hoe komt het dat de één alle uitdagingen fluitend lijkt aan te gaan en dat ik in een leven terecht kwam waar ik alles behalve vrij was. Gevangen in allerlei situaties waarin ik mezelf had gemanoeuvreerd.

Mijn brein gaf het op. Ik stortte compleet in terwijl ik zo hard werkte om het beste te doen.

Waarom kon ik het niet aan?

overbelasting van je brein

Op zoek naar antwoorden

Duizenden euro’s heb ik geïnvesteerd om antwoorden te vinden. Tientallen boeken heb ik gelezen om te begrijpen wat ik anders kon doen. En elke investering hielp me weer een paar stappen vooruit.

Nu, 8 jaar later, midden in de coronacrisis ben ik er nog. Ik houd mijn hoofd boven water en ik ben energierijk en vol vertrouwen.

Het antwoord zit in jou

Het antwoord zit in jezelf. En wat heb ik er lang over gedaan om het te vinden! Vele coaches en therapeuten hebben geprobeerd om het mij te laten ervaren maar ik zat enorm vast in mijn hoofd en in aangeleerde patronen. Ik was een pleaser en denker. Ik kon niets met de adviezen dat ik in balans moest zijn met mijn hoofd, hart en buik.

Ik kon ook niets met die voor mij toen zweverige woorden over Meditatie en Mindfulness.
Totdat ik bij wetenschappelijk onderzoek uitkwam over mijn brein. Ik ben er helemaal ingedoken. En nu begrijp ik hoe ik de adviezen die ik toen kreeg moet koppelen aan de drie breinen die we allemaal hebben.

Ineens klinkt alles zo logisch.

Wanneer had jij voor het laatst een briljant idee?

Je bent niet voor niets op deze pagina gekomen. Je wilt alles uit het leven halen, dus uit je brein. Als ondernemer of breinwerker ben je afhankelijk van briljante ideeën en de mogelijkheid om deze om te zetten naar acties.

Heb jij geen briljante ideeën meer? Grote kans dat je dan niet goed voor je brein zorgt.

Tijd voor een verandering

De angst om te investeren

Als je leeft in onzekerheid is het gevolg vaak dat je bang bent geworden om te investeren. Dit houdt je klein en brengt je nergens. Je geeft immers het commando aan je brein dat investeren niet goed is. Dus jouw klanten investeren ook niet in jou, dat trek je dan aan. Dat is gewoon een chemisch proces. Zo vreemd vond ik dat, toen ik daarover begon te lezen. Maar de grootste veranderingen maak je door als je angst ervaart.

Ik heb de grootste groei gemaakt toen ik stappen durfde te maken die doodeng waren.

 

Briljant idee

Het antwoord is simpel maar niet gemakkelijk

Hoe leef je in vertrouwen?
Zorg dat je content bent met wat je doet en volg je intuïtie.

 • Jij weet (misschien onbewust) allang wat jouw pad is in dit leven.
 • Jij hebt een missie.
 • Jij voelt diep van binnen wat jij te brengen hebt in deze wereld.
 • Jij voelt de behoefte om die gevoelens te vertalen naar actie.
 • Tegelijkertijd voel je allerlei blokkades en zie je beren op de weg.

Herken je dit?

Maar denk je: 'Hoe dan?'
Laat mij je dan helpen.

Ik heb de zoektocht al voor je gedaan. Ik heb de duizenden euro’s aan studie en boeken vertaald naar 20 simpele filmpjes. Deze simpele filmpjes geven je inzicht in je brein maar vooral in jezelf. Ze laten zien hoe jij en je brein perfect kunnen samenwerken zodat je uit de ratrace blijft (of komt) en leeft vanuit vertrouwen.

Je kunt jezelf geen mooier cadeau geven.

Uitdagingen zullen altijd blijven. Maar wapen jezelf met de juiste kennis om elke uitdaging fluitend aan te gaan.

Breinklas

Je kent het vast wel, je koopt een boek omdat het interessant lijkt maar soms ben je gewoon ongeduldig om de essentie eruit te halen. Je legt het boek op de plank en denkt: "Later als ik tijd heb".

Opleidingen zijn duur en vragen veel tijd en energie van je.

Vertel me nou maar gewoon wat ik moet weten!

Pff wat heb ik dat vaak gedacht.

Aanbieding

Ik had wel 15.000 euro voor de kennis van de breinklas willen betalen. Serieus, dat had me veel ellende en geld bespaard.

Maar het is zoals het is, en met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan kan ik jou nu helpen met het maken van de beste keuzes voor jou!

De duizenden euro’s en schade die ik heb geleden om uiteindelijk te begrijpen hoe ik invloed kan uitoefenen op mijn brein zie ik als investering.
Nu kan ik jou de informatie veel voordeliger doorgeven. Ik heb er mijn missie van gemaakt. Want ik wil niet dat jij moet doormaken wat ik heb doorgemaakt. Dat is namelijk helemaal niet nodig om te groeien.

Ik heb de studie-uren voor je gemaakt

Ik heb daarom al mijn kennis en ervaring vertaald naar behapbare informatie in deze breinklas.

De informatie is echt duizenden euro's waard maar ik bied het voordelig aan. In geen enkele training krijg je in korte tijd zoveel behapbare informatie en inzichten. Breinkennis, NLP, Zelfontwikkeling, burn-out coach, wetenschappelijke inzichten en spiritualiteit weergegeven in concrete korte filmpjes.

Volg de filmpjes en jij ontrafelt het geheim van je brein voor een mooi, rijk en content leven.

USP breinklas

De beste opleiding voor Breinwerkers

*Niet voor duizenden euro's maar voor slechts 750,- euro

De beste opleiding voor Breinwerkers

*Niet voor duizenden euro's maar voor slechts 750,- euro

Maak gebruik van de introductie aanbieding

 

Aanmelden breinklas

Introductieprijs geen 750,- maar 375,- eenmalig
 • *Je leert je brein kennen en zo nodig herprogrammeren
 • *Je krijgt 20 mega waardevolle inzichten
 • *Filmpjes direct in je mailbox
 • *Werkbladen
 • *Bonusmateriaal
 • *1 op 1 afsluitende Coachsessie van een volledig uur (geen verkooppraatje)